Referat: Hällbybrunns IF svart - Triangelns IK P05 vit

Spelare: Joel, Ninos, Viktor, Mohamed, Nikki, Daniel, Filip, Oscar, Zana, Melker och Gabriel.
Ledare: PP & Jari

Match borta mot Hällby på en härlig naturgräsmatta i strålande väder en torsdagskväll.
Vad kan bli bättre?
Vi pratar ihop oss om att vara på tårna direkt, våga spela bollen och gå ut och ha kul.
Första halvlek drar igång och tyvärr är vi från start riktigt passiva och låter Hällby redan från start ta tag i spelet. Det dröjer inte mer än nån minut innan Joel får hämta ut bollen. Vi försöker få igång spelarna men det är inte riktigt nån som tar tag i taktpinnen och visar vart "skåpet ska stå" utan Hällby får fortsätta att dominera och har en välförtjänt ledning i paus med 4-1.
Vi har ett bra snack i paus och pratar om att vi ska göra en bra andra halvlek och se till att vinna den.
När domarna blåser igång andra halvlek så är det ett helt annat Triangeln vi får se. Vi vinner både första och andra bollarna och trycker nu tillbaka Hällby. Det ger resultat och Gabbe gör både 4-2 och 4-3(han gjorde även 4-1). Vi trycker på ända in i kaklet och deras målvakt gör en riktigt bra match och ser till att de vinner med udda målet.
Det var en jämn match där vi har varsin halvlek tyvärr var vår första lite för svag denna gången men vi tar med oss andra och jobbar vidare på den.
På näthinnan idag har jag Gabbes 4-3 mål som sitter rakt upp i krysset!